ONZE WINKEL

Hartelijk welkom bij Alexanderhoeve Vlaardingen. Als team van de Alexanderhoeve Vlaardingen heten wij jullie graag van harte welkom in onze winkel.

GESCHIEDENIS
Mijn naam Is Niels van Erkel en vanaf mijn 15e wist ik dat ik de kaas in wilde, ik kon alleen niet verklaren waarom en op mijn 17e kreeg ik die kans en begon ik als stagiaire & zaterdagkracht bij de Alexanderhoeve in Bergschenhoek, ik heb hier een fantastische tijd gehad, en heel veel geleerd over kaas en wat hiermee te maken heeft. Ook de passie voor een eigen winkel ontstond hier en in 2015 mocht ik op 19 jarige leeftijd mijn eerste winkel overnemen. 26 november 2022 mochten ik mijn nieuwe winkel openen op een nieuwe locatie op het Hof van Spaland en hier kunnen we met nog meer passie met onze prachtige producten werken.

Een nieuw avontuur begon op 1 Juni 2023 toen ik mijn 2e winkel mocht openen in Vlaardingen. Ook Alexanderhoeve Vlaardingen is een prachtige winkel geworden met fantastisch mooie producten van hoge kwaliteit.

Nadat mijn vrouw mij jaren lang trouw terzijde heeft gestaan in de winkels werd het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf 1 september 2023 mocht ik haar verwelkomen als mede eigenaresse van de winkels. Wij hopen jullie samen met onze teams nog jaren lang te kunnen verwelkomen in onze winkels

ONS ASSORTIMENT
In onze winkel vind je een prachtig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, de beste en lekkerste grillworsten, overheerlijke bonbons en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.

KERST & GESCHENKPAKKETTEN
Kerstpakketten maken we al jaren voor onze trouwen klanten. Vanaf 2023 hebben we besloten het anders aan te pakken, groter en professioneler. Er is een prachtige website gemaakt waar u inspiratie kunt op doen voor allerlei pakketten, wijnen in mooie geschenk verpakkingen en prachtige porten. Bent u opzoek naar mooie geschenken of kerstpakketten dan is het echt aan te raden om deze website te bezoeken.

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel een mooi assortiment van kwalitatief zeer hoge kazen. Zowel mooie boerenkazen als Noord-Hollandse kazen, van jong tot zeer oud. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Witschimmel, blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

CADEAU PAKKETTEN
Ook voor cadeau pakketten bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben ze in allerlei verschillende soorten en maten staan in de winkel.  Als u inspiratie wilt op doen voor geschenk of kerstpakketten dan kunt u ook een kijkje nemen op onze website door hier te klikken.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 8:00 - 17:00

Graag tot ziens bij mij in de winkel!
Niels & team Alexanderhoeve Vlaardingen